Årsaker til populariteten til elektrokjemiske aluminiumskapsler

Kosmetikk, helseprodukter, drikkevarer og annen industri bruker ofte flasker til emballasje, og bruken av elektrifiserte aluminiumskapsler og disse flaskene sammen har en komplementær effekt.På grunn av dette er den elektrifiserte aluminiumshetten så populær.Så hva er fordelene med denne nye typen emballasjelokk?
For det første, når det gjelder materiale, bruker det høykvalitets aluminium, dette materialet er sunt og hygienisk, det vil ikke ruste, og det er lett å åpne, du trenger ikke et hjelpeverktøy for å åpne.
For det andre har det elektrokjemiske aluminiumdekselet en rekke egenskaper som støtmotstand, varmeisolering, fuktmotstand, kjemisk motstand og så videre, men også giftfri og ufarlig, god tetningsytelse.
For det tredje er plastisiteten til aluminium sterk, den kan lage forskjellige former i henhold til kundenes krav, og kan også være fargeutskrift, bokstaver, fresing, lyst gull og sølv og andre prosessoperasjoner.
For det fjerde er det elektrokjemiske aluminiumdekselet vakkert og generøst i utseende, brukt innen emballasje, kan gjøre varene mer høy klasse, forbedre karakteren og verdien av varene.
Kort sagt er ytelsen til den elektrokjemiske aluminiumshetten overlegen, og en rekke flasker med bruk av effekten er utmerket.


Innleggstid: 19. september 2023